13,09,1994г - Цвети
инцидент на 14,06,2016
Копирам нумерологичните коментари тук
Енигма, знаеш че ползвам доста други цифрички - като общо впечатление от датата:
силно натоварване от 10 до 20г - задължения, служене, задачи, съобразяване. За една 13 това не е такъв огромен проблем, но ... все пак, на тази възраст ... Преди година влиза в нов период (аналогичен на пр Марс от риби в Овен), който засилва единицата в 13, дава много сила, енергия и независимост. Но среща отпор - авторитет - но някой нов в живота й - и изисква признание. А 13 не обича да се съобразява, това е много силна енергия. Но, урокът си е урок и това е - закона за причината и следствието.
Отгоре пък ЖП9 иска търпение, твърдост, да си стабилен и т.н. ....
За мен това си е една вътрешна драма и неспособността на един млад живот да се справи с нея. Тук вече идва свободната воля, за която толкова много се говори - кой как ще се справи.
Да, вероятно има и някаква наследственост.
МОЛЯ НЕ СЕ СЪСТЕЗАВАЙТЕ, ВСЯКО МНЕНИЕ Е ЦЕННО. :58: СЪФОРУМЦИ!!!!!
По системата на С. Алексиева
13. 09. 1994, където в ляво е заложеното по рождение-месеца има генетично пренасяне на нещо-склонност, няма да казвам да не дърпаме опашката на оня. Та, гледа се колко пъти се повтаря нещо=логично както и в астрологията-двойно подчертаване....Отдясно 13-ката са външните условия в живота, значи и от човека и от съдбата-едно и също-13-4.
Освен много бачкане и така стават нещата в живота на този човек, 4 получено от 13, самото число носи генна предразположеност, наследственост. 4-ките-нетрадиционност, загадъчност, внезапни обрати, но и съветът е да пътуват. Аз го разбирам-да са далеч от родовото и наследствеността. 4 и 8 имат тенденция да са бавни и спрели, не рискуват, не променят и в един момент тъпчат на едно място, дъвчат чужда съдба *карма*. Не знаем как е загинала майката, както и да е, това -друга тема , но има връзка.
Много 9-ки също, дават възприятия на енергийно ниво, но и склонност към изперкване в един момент-свръхинформация, умствена натовареност, абе-бърнаут някакъв.
13-4 три пъти се вижда, гледаме по вертикала. Многото количествено изисква качествено изменение.
13. 09. 1994
4 9 1 13
13 1 4
4 5
9 ЖП
Почти няма други цифри освен 1,3,4, 9 и...малко 5, няма 2-психическа енергия.....
По квадрата на Питагор, този на Александров *хаха, на кого аджеба е този квадрат, все пак*, целият среден ред-семейство и стремеж към него, създаване в бъдеще евентуално на такова няма цифри, но има четири 9-ки.
Хепи, исках да те питам, ама дано чуем по-добри новини, не съм суеверна, но все пак, дано момичето се стабилизира и не остане инвалидизирано. За съжаление нищо не знам за драмите около треньори и момичето, на ТВ не вярвам 100 про