Да, Стар, отношенията с хората в последно време ме тормозят. По-скоро едни и същи неща, които се въртят. Но моето отношение и реакция към случващото се беше различно от нормалното - над нещата.
Поизморих се от хората, не се оплаквам. Но все по-често искам да хвана гората - буквално, преносно.
Направих и промяна в дома си. Дребна е. Прояви се буквално това - дребни размествания, нова мебел, такива неща.
Станах много блага в последно време. Новото, което ме направи блага - срещи с деца.
Пътуване под 200 км за мен не е пътуване, не важи. В този смисъл не съм пътувала повече от нормалното. Дребни пътувания имам.
Имах и много весели моменти, не е било само ограничение. Но тук веселието и спонтанността са ежедневие.
Картите ти са точни. :clap: :38:
Хепи :38: Ако хванеш една болест в началото, шансовете да се справиш с нея сякаш са по-големи. Ти така ми хавана "болестта" съвсем в началото и остатъка от месеца мина много по-спокойно. В сравнение с първите дни.
Сега съм в ЛМ9 и не се чувствам затормозена, нито ме избива на завършване на нещо. По-скоро дребнави неща, които трябва да се свършат - да ги отметна, за да не ме притесняват. Но тази енергия - на 9-ката, дойде съвсем плавно. Не е имало катаклизми вътре в мен.