:57:
Тази четворка голяма напаст била! Аз съм родена в 4-ти ден от месеца, това важи ли за рд дата само, или винаги се пресмята комбинирано? Защото ако важи поотделно, то няма смисъл да се живее под тази вибрация :012:
На мен сега ми върви ЛГ 7, няма кой знае какви суперлативи и за нея написани, така че като гледам дали 4 или 7, все същата. По-скоро гледам аз Дядото накъде се е запътил в картата.
Както акрукс обясни, има разлика между "роден на" и ЛГ. Няма цифра за рожденните дати, която да дава някакви негативни оценки или предсказания.
А относно ЛГ7 - ами нали точно в тази година твоите неща по 9 дом (бяха някакви научни разработки, доклади, и подобни) се раздвижиха - ЛГ7 дава професионален успех, признание, ако преди това си се трудил в тази насока, положил си усилие - но, както после разбрахме, не дава финансова помощ - човек трябва сам да финансира, ако става въпрос за учене. Но ако става въпрос да те издигнат в службата, парите идват. Но ако не си настроен на тази вълна, ще те обземе желание за уединяване, или пък ще станеш критичен към другите, или пък може да започнеш алкохол/наркотици - всичко зависи, как се отработва енергията.