енигма, прощавай, но това ми прилича на копи-пейст, без капка размисъл, особено за 666+ и 777+.
Аз си имам 666 - да ви приличам на вещерка или на този третия, който контролира, как другите двама си вършат работата? Айде, моля, моля.
6 е числото на материалните ценности.
7 е числото на духовните ценности.
Когато човек е концентриран единствено в 6 и това 6 е в повече в картата, наистина се получава дисбаланс, но тук трябва да се прецени също така и останалата част от картата. За да стоя и гледам и чакам от другите, би трябвало да си имам и доста 1 - то иначе няма как. А аз всъщност какво правя - работя здраво (но интелектуален труд), за да мога да помагам на другите. Ето как става прехода от 6 към 7. На мен не ми доставя удоволствие да работя, за да пълня банковата си сметка. Работя, защото при това действие създавам нещо полезно за всички.
подобно е и с прехода 1 към 8. Когато човек е пълен егоист - много 1, той няма как да уважава родители, род и т.н - просто не се сеща за това. Но когато тази огнена енергия бъде съзнателно обуздана и човек съзнателно отделя време и грижи за родители, тя се трансформира и при тази трансформация се отделя 4 и 22. Защото отговорността и уважението създава у самите родители положителна енергия, те са благодарни и това се връща обратно към нашия "егоист" като благословия, а благословията на родителите е "да си жив и здрав" - точно 22 и 4.
Изключителни енергийни благодарности на дамата, която ме "върна" към тази теория .
Виж, Хепи, в хронологията на разговора с папи, аз реших, че тя реши, хихихи, че ми се свидят мат,риали, а то не е така, и затова-хоп, линк. А книгата я имам и нещата са по-цялостни, но само с една книга не става в никоя наука. Та,книгата е материя, няма как да я приложа тук. Иначе имам мнооого 6_ци по всички системи и дори в името, по Александров имам "6666", дяволизъм не мисля, че имам, но някои специални умения, да. Проявя ли агресия, търпя дребен инцидент, това от детството го забелязах, затова все въртя за марс из темите, с вещерството съм приключила в друг филм, знам го интуитивно, но ме удрят отгоре само да си помисля дори. Много "6" по други системи е и вкопчване в човешката любов, а тя е егоистична.
А иначе, той нали казва,че квадратът е фигура в динамика винаги, аз имам много повече осмици постигнти от рожденните, и не само.