За да не спамим темичката за Тарото, и по желание на Клер - малко, ама много малко, ценно инфо за хората, родени на 29 дата:
в минали животи вие сте били хората, които са се справяли с всички тежки и невъзможни задачи, притежавали сте много издържливост, сила, смелост и за вас думичката "невъзможно" не е съществувала. Сега, в този живот, вие продължавате да носите в себе си тази увереност, че ако дадеш всичко от себе си, ако натискаш, ако отстояваш позициите си, ще успееш да постигнеш целта. Да, но сега вече в датата има намесена 2 - цифрата на партньорството, на чувствителността, на зачитането. И тук се получава вашия проблем, с който трябва да се справите - да дадете възможност да другия/другите да имат право на избор - във всяка една сфера на живота. Докато отстоявате само собствените си виждания/мнения/желания/позиции, ще имате проблеми от всякакво естество и ще се чудите какво става (защото носите тази невероятна сила и увереност, че няма невъзможни неща). Когато успеете да дадете шанс на другите да направят избора за себе си, при вас тази сила и увереност започва да работи позитивно и нещата ви се подреждат.
Наблюдавала съм това проявление около себе си и бях изумена, колко точно работи (то като всички останали де
) и затова всеки път, когато имам възможност, се натискам да го споделя, защото 29 наистина носи много сила в себе си и е хубаво тя да бъде използвана по предназначение, а не за причиняване на неприятности на когото и да е.
Това естествено, е само част от характеристиката на 29, но струваща си да се сподели.