Мъж - 05.06.1980, 12:30, София
Жена - 07.04.1980, 13.30, Разлог
Ако ми кажете как и къде мога да се опитам и сама да го направя. Благодаря!
Накратко искам да ви кажа какво очаквам да разбера. Заедно сме почти 10 години, имаме 5 годишен брак и всичко беше цветя и рози. Преди около 2 години нещата се прецакаха. Есента разбрах, че си имаме 3-ти човек във връзката, но решихме да се опитаме да спасим брака си. Аз обаче не мисля, че нещата са приключили. Много време се чудех дали да търпя и да чакам нещата да отшумят, но този четвъртък не издържах и поисках да се разделим. За сега сме си дали време до края на лятото да не се виждаме, но определено и на двамата не ни е много леко, предполагам е заради навика. Искам да знам има ли някакви общи неща, които биха ни задържали заедно според звездите разбира се, и за които си струва да положим усилия или всичко е пито-платено и кой от къде е. Опитах се да го разкажа във вид на факти, като спестя сърцераздирателната част от ситуацията.
Ще пусна тук нумерологичния ми отговор
И двамата сте влезнали в лична година 1 - започва нещо ново и за двамата, но по различен начин. Той ще го удари на живот, а ти ще разбереш, че това не е точно човека, за когото си мислела, че си се омъжила, ще станеш "придирчива". Всъщност, сега, 5 години напред имате възможност всеки от вас да бъде себе си и да постигне най-доброто от това. За теб това означава професионален успех, с подкрепа от Вселената, ново начало. Ако искаш, можеш и ново гадже/семейство да си направиш, но едва ли точно това ще те влече
- съмнява ме да не се "дърпаш" сама към тази стара връзка. Съветът ми е, вземи си живота в ръце, действай смело. 7 иска интелект, просперитет на база професионални успехи и сега имаш лекотата да го постигнеш - стига да не се омотаеш в много мисли за минали неща.
Дали има какво да спасяваш? - освен собственото ти желание за стабилност/организираност в живота, друго не виждам. Той е бил способа да го постигнеш и за определено време той не е имал против, но сега вече животът изисква други неща от него. Проблемът е обаче, че, както казва Папи, може да не иска да те "пусне" - нали знаеш - "кучето кокала не яде, ама и на друг не го дава" - затова, трябва да вземеш за себе си решение и да предприемеш нещо.