Лично за мен тя носи енергиите на Плутон - но нека не навлизаме отново в спор, дали е Марс или Плутон. Питате ме, отговарям - не ми се спори
Благодаря, Happy
Аз изобщо нямам намерение да влизам в спор, още по-малко, че това е матеря в която нямам и нужната компетентност да го направя. :29:
А и намирам голяма логика в мнението ти. Връщам лентата назад при последната ЛГ 9- ами май наистина си беше по плутон. Тогава направих радикална промяна, но още не знаех, че ще стане такава . Преместих се уж временно на място, където в последствие се разви живота ми за следващите 6-7 год. Когато го направих в ЛГ9, нямах намерение да става така . Тогава се постави първата крачка, след което в ЛГ1 се осъществи напълно промяната. Освен това доста карма се появи. Най-голямото ми влюбване до сега е било в ЛГ9, макар нещата да завършиха по плутон ( то и така си започнаха). Срещнах се с много нови хора, които са изиграли важна част от живота ми тогава. Сега отново май ми предстои подобен кръстопът, ще наблюдавам .
Забелязавм , че при мен ЛГ 7 играе съществена роля, дава нови насоки в живота, поставя някакъв завършек и ново начало. Това има ли връзка с числото на живота? Един вид, ако си ЛП 3 и си в ЛГ3, че тогава ще ти се случват големи случки ?