Според калкулатора нямам четворки. В името също нямам никакви четворки. Засега особени проблеми със здравето не се провиждат и откъм прагматичност скърпвам работата.
Но в сайта на Акрукс тълкуването е особено - липсващите четворки обикновено се компенсирали с активни спортни занимания от най-ранна детска възраст, даже давали много упорити професионални спортисти. Ей ти пак свръхкомпенсация.
Тоест, за минус-четворките е важно да се занимават постоянно с някаква физическа активност, иначе системите им почват да блокират и не могат да преобразуват енергия. Мисля Акрукс се занимава редовно с йога, а и съм останала с впечатление, че е фен на спорта поначало. И аз имам разни спортни ексцесии в ранна възраст, а сега компенсирам с йоги, катерене, градинарстване, планинарстване, колоездене и подобни, но иначе съм мързел и с диагностицирана алергия към фитнес-зали
. Да си кажат другите как са с липсите.
Хареса ми и тълкуването за повечкото двойки - че го карат на слънчеви батерии - пружинки, малко ядат, малко спят, а след тежка физическа умора нямат нужда от храна, а от течности. Точно описание, значи при мен йеденето си е чисто чревоугодничене и мезе, а не физическа необходимост :93: