Мой седми дом има три 7-ци. В тълкуванията не пише нищо хубаво...
Това е при него
First number: 27
Second number: 9
Third number: 25
Fourth number: 7
1** 4* 7***
2*** 5* 8
3* 6 9**
Иначе на мен ми липсва 4, 6 и 7. Но малкото ми има съдържа 6 и 7. И с везнишкия стелиум може би компенсирам 6-цата, а с Асц и Уран на Мц 4.
Това съм аз.
First number: 23
Second number: 5
Third number: 21
Fourth number: 3
1***** 4 7
2*** 5* 8*
3** 6 9*
Три двойки - екстрасенс....чак пък толкоз. Но наистина имам някакви моменти на виждане. Сещам се за много случаи, в които съм видяла нещо за части от секундата - час на раждане на някой съвършено непознат, резултат от събитие. :93:
Аз не обичам физическия труд, много молим, Везна съм. Мога и се справям, но ако може да не си цапаме ръцете. :93: Със здравето не съм имала кой знае какви проблеми. Като цяло съм здрава, боледувам на крак.
Иначе за седми дом - аз пък сега виждам, че и двамата имаме еднакъв брой двойки. Ако 7-цата има връзка с талантите, може многото 7-ци да показват това при него, много добър музикант е. Но не се занимава с това професионално, макар да го е правил в предходен период от живота си.
Нали тези буквални анализи на трите 7-ци не винаги се отключват?
Що ли погледнах? Сега ще вземе да ми домилява по-често за него, как добре си го моря с гъбки, супички и отвари - за изпитване на доверието. Сега сърце няма да ми дава да му играя осмодомно на нервите.