Не става дума за това кой колко е постигнал и в какви мащаби. Едно време в Рим гладиаторите са се радвали на популярност и признание, а спортистите са съвременните гладиатори. Но не става дума и за това. Става дума за друго - че всеки живот е еднакво ценен, независимо дали е на празноглава американска наследница, на ядрения физик, открил Хигс бозона, на хирурга, спасил стотици пациенти, или на наркомана, просещ пари за поредната доза през кварталния магазин.
Да ви кажа много съм доволна,че в дните които предвиждах той се събуди.И да беше умрял докато Марс върви в този градус пак щях да съм доволна.Правилните прогнози,които съм правила винаги ме радват.
Щяла да бъде доволна, ако бил... (не мога да напиша думата дори, сори), защото прогнозата й щяла да бъде правилна. Ако беше член на твоето семейство, интересно ми е тогава дали щеше да бъдеш доволна от правилната си прогноза. На мястото, където хората имат емпатия, ти какво имаш, Дракониада? И аз се опитах да се въздържа да го напиша, но не успявам повече.