Автор Тема: Фетиш  (Прочетена 27735 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Фетиш
« Отговор #60 -: Април 27, 2014, 08:41:14 pm »
Днес си дадох сметка как постоянно си кроя планове да си свивам парици за красотички. Направих си една поставка от ковано желязо и сложих цветни стъклени съдинки, имам други тайни планове, по магазините само това харесвам. Фетиш като как сте го имали предвид тук.Искам красивото-да си го направя в къщи. Крада на дребно от бюджета. Явно венера ми е в повече, нептун в 4 си иска ефирен домашен свят, след като хлопне вратата.

« Последна редакция: Април 27, 2014, 08:57:44 pm от enigma »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4576
« Отговор #61 -: Април 27, 2014, 08:56:07 pm »
Лили,сега в София има котешко изложение,нещо като пазар за булки.Вземаш едно и го ползваш по предназначение,гледах едни огромни,ама си искат двойно легло. :012:  Замислихте ме колко младоженци има Стената на плача..Представих си как през първата брачна нощ обгръщат студения камък и му мушват листчето на желанието. ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #62 -: Април 27, 2014, 09:06:31 pm »
Вземаш едно и го ползваш по предназначение,гледах едни огромни,ама си искат двойно легло. :012: 

Прилича на моя Жирик, но ще трябва още да го угоявам.  ;D

Леглото ми е издържало 200 кила живо тегло, а ти за един охранен котарак се притесняваш. Веднъж имахме гости и им преотстъпих леглото в хола, за голямо мое учудване успя да го понесе.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #63 -: Април 27, 2014, 09:14:34 pm »
R. ,може ли да се каже ,че всяка загатваща  информация ,поднесена по закачлив начин ,ти е фетиш ?1?  ;)

Не чак всяка, но като цяло май си напипала основното :) Важно ми е да има закачка, да, и малко неопределеност, не обичам всичко да е ясно от самото начало :engel016:

Ребека

• Hero Member
« Отговор #64 -: Април 27, 2014, 09:22:11 pm »
Лелеее,не знаех,че Жирик е от тези котенца,малки санбернарчета,пу пу да не му е уроки на свинката,има ли поколение? :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #65 -: Април 27, 2014, 09:24:31 pm »
Няма поколение, още едно котило ще ми дойде в повече, аз тия едва ги изхранвам  ;D

Ребека

• Hero Member
« Отговор #66 -: Април 27, 2014, 09:34:11 pm »
Едуард Смит,след 1000 авантюри с леки коли и 1 жена, сключва брак с любимият си фолксваген костенурка.http://www.blitz.bg/news/article/227155  Обаче може би излизаме от хубавата тема и влизаме в друга,пак хубава,но друга-за сексуалните патологии. :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #67 -: Април 27, 2014, 09:39:29 pm »
Обаче може би излизаме от хубавата тема и влизаме в друга,пак хубава,но друга-за сексуалните патологии. :012:

Това е извращение вече, ама ненормалници има всякакви.  ;D

Ребека

• Hero Member
« Отговор #68 -: Април 27, 2014, 09:53:26 pm »
И аз се забавлявам с коментарите,ама сега пропуснах,ще ги скивам. :012:  Иначе аз си представих,че ги пердаши в аспуха,в джапката,в дупката за запалка,в пепелника,багажника :017:

Ребека

• Hero Member
« Отговор #69 -: Април 27, 2014, 10:00:05 pm »
:012: Прочети ги, с глас съм се смяла ;D
Прочетох ги,евала,машала на авторите-Класици! :043: :043:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #70 -: Април 27, 2014, 10:12:36 pm »
Най-малкото ми мъжко коте навлезе в пубертета и съвсем пощуря - редовно го хващам как се отърква в капака на лаптопа ми. И туй е фетишизъм.  :012:

Ребека

• Hero Member
« Отговор #71 -: Април 27, 2014, 10:12:55 pm »
Забелязал съм, че и при животните си има разни фетиши. Например, на кучешките полянки често съм виждал някои кучета да се качват на други без значение на пола на основата на други показатели (едно мъжко например обичаше да се качва само на кучета с гъста и пухкава козина  :012:).
Весоо,Весоо,кво да кажа аз завалийката  дето съм жертва на едно извратено коли.Докато се наведа в кучешката градинка,откъде долетя туй коли,прихвана ме през кръста,заклати ме,задиша тежко в ухото ми..мани,мани.Хубаво,че не бях с рокля,направо ме облада през дрехите.Не могат го отскубнат стопаните от мен..добре,че не беше булдог ,че щеше да ми напълни ухото с лиги като спагети :'(

Ребека

• Hero Member
« Отговор #72 -: Април 27, 2014, 10:18:18 pm »
Най-малкото ми мъжко коте навлезе в пубертета и съвсем пощуря - редовно го хващам как се отърква в капака на лаптопа ми. И туй е фетишизъм.  :012:
Пфу,да не вземе  скоро да изтупва фесчето в/у клавиатурата. :D  Не за друго,ама  от навлажняване се прецакват копчетата.Аз мойта тъй я прецаках :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #73 -: Април 27, 2014, 10:23:56 pm »
Навремето имах един черен полуангорски котарак, него също го бях прибрала от улицата. Но не можа да се задържи задълго у нас, разгони се брутално и пожела да си ходи навън. По едно време беше харесал едно мое черно палто от заешка кожа - всеки път като го обличах, вървеше подире ми, гледаше към ръкава и мяучеше жално.  ;D

Ребека

• Hero Member
« Отговор #74 -: Април 27, 2014, 11:09:03 pm »
Напоследък забелязвам много хора болни от  Дендрофилия?Пфу,аз мислех,че са сектанти някакви,че черпят енергия от дърветата..пък те..И после от тези дървета печатат библии,правят салфетки и ми увиват сандвича..и дамски превръзки правят..да не забременея от дърветата :012: