Леле, много ти благодаря, Тъндър :88: :58: ( за усилията и отделеното време) . Не си закъсняла изобщо, пък и тук не гоним срокове. Знам, че си и в сесия, а това допълнително отежнява ситуацията със свободното време.
И отново си много изчерпателна. Ами да кажа накратко- трите ситуации са в момента един кръстопът ( с 3 пътя обаче)
, където бтл. сега съм тръгнала по първия вариант
( чисто интуитивно), но се колебая дали това е най-правилното решение. Става върпос като цяло за живот, работа и тн. Трите опции символизират три различни места и евентуалните възможности там за работа, развитие, среда и тн ( да отбележа , че и трите са ми познати). Та в момента съм на вариянт 1, но нещата засега са малко закучени, опитвам също за 2 и 3 и където стане ще е накрая, но се чудих как ще е най-добре. Третият вариянт означава да се върна назад, другите два са по-нови и непознати, като че ли предлагат и повече възможности. Та, затова сега ми е едно такова мъгляво. Но както и ти казваш, явно съм на правилния път и да продължавам в тази посока, да не се отклонявам.