Хахахха Перла, искрено ме разсмиваш с цитатите, които теглиш, но си мисля, че са и доста точни и праволинейни - според мен този цитат означава, че вие двмата още може би не се познавате толкова добре като хора и сте склонни през юни да направите някакви глупости, които определено не се харесват на другия и това да спре развитието на нещата между вас временно.
ОВ Тъндър: Права беше, никакво развитие, нещата си останаха такива каквито си бяха. Сега ще си изтегля цитат, но този път от книга
Въпросът ми е: ''Как ще се развие ситуацията между нас през Юли?''. Дано този път да имам късмет и ми се падне някой хубав цитат.
'' – Идеята бе на Рос. На публиката не и харесва, когато разбере, че децата-актьори са много по-възрастни, откокото са в ролите, които играят. Ти си дребна и непозната. Рос иска да те държим настрани от пресата за известно време, докато не си стъпиш на краката, така че това сега няма кой знае какво значение, нали?
Не и за него, може би. Но за нея определено имаше значение.''
То се видяло, че и през Юли няма да иа развитие, поне да попитам какви са мислите му свързани с мен:
'' Занесе ме до бара и ме сложи да седна на един висок стол. Вдигна капака от чинията и пред мен се показа огромен чийзбургер с пържени картофки.Бяха още топли, защото чиниите бяха поставени върху затоплена гранитна плоча.
– Мммм.... –измърморих аз, изведнъж осъзнала, колко съм гладна.
След разговора апетитът ми се беше върнал с пълна сила.
Гидиън разгърна салфетката, постави я на скута ми, стисна ме леко за коляното и се настани до мен.
– Е, как ще се справим с това?
– Ами... вземаш го с ръце и го поставяш в устата си– той ме погледна шеговито и ме накара да се усмихна.
чудесно беше да се усмихвам. Чудесно беше да съм с него. Обикновено бе така... за известно веме. Отхапах от чийзбургера и изръмжах от удоволствие, когато усетих вкуса му. Беше традиционен чийзбургер, но вкусът му бе неповтотим.''