Дияна, да, така те усещам и аз. Някъде връзката с мекото се е счупила при теб, но не е нещо фатално, нито неприятно. Явно луната в лъв ме прави котанка.
Слънцето ми не е само с плутоновата връзка, а и цялото това осмодомие. Ще има да си чакам и докато Слънце, Венера и Меркурий по прогресия се изместят в Стрелец... Доста ми е еднотипна посоката на развитие, чак ще ми е странно да съм над нещата. :93:
Тъндъре, при теб Слънцето се изяви в посока тема за подкрепата, но Луната пожела ефективност. Което си е по сатурновото/козирог.
Но и аз така правя - не умея дълго да съм в позиция носна кърпа. То не е до неумение, но ако някой изисква подкрепа от мен, тръгвам с идеята, че иска да се избави от нещо и му помагам да го стори.
Може би трябва да се преосмисля. И да извикам малко мекота в себе си.
Сещам се за една приятелка с нептунясала Луна, която намира в мен и суровата ми подкрепа някакъв смисъл, намира за градивно и помагащо взаимодействието ни. Но друга близка с нептунясал рибешки Марс и Луна хич не ми понася начина на подкрепа. Аз пък вече изпушвам от 4-5-годишното й повтаряне на грешки за едни и същи неща, които се базират на неправилно изграждане на основи и визия спрямо проблемите. В този случай се отдръпнах от желанието за помагане, вече съм само слушател, защото исканата продкрепа съвсем забатачва ситуацията и ранявам приятелката си.
Леле, ще изляза голям дзвер. Трябва да си потърся малко топлинката в себе си, че хич не е на добре. Поне ще опитвам, тази посока на суровост може и да ми помогне да се запазя душевно, но пък не ми е много на сърце... До момента може би и прогресивен асц в Риби е спасявал малко положението, но той пък бясно върви към Овен и си оказва влияние това.
Хубава тема, даде поле за размисъл и работа към...ефективни промени. :85: