Чудех се къде да попитам, избрах да е тук
Попадали ли сте на информация за сълзите - по-различна от общоизвестното. Когато ни е най-тежко или по-емоционално - случва се спонтанно да бликнат - дали от безсилие или от болка. Казват, че така човек изплаква мъката, обаче срещали ли сте нещо по-конкретно по темата - какво се случва на енергийно ниво или в този план.
Каквото и да е по темата - бих се радвала да го узная. Благодаря :58:
Не съм чел нищо,но ще пофилософствам.
При мен се е случвало - не един,не два,не три пъти,а много повече. От безсилие и самосъжаление е при мен,а случвало се е и от... - няма значение,то се свежда пак до безсилието.
Та,улавял съм се как разсъждавайки,самосъжалявайки се и в един момент осъзнавам всъщност как текат сълзи...
Та от какво е - ти правилно си го отбелязала - не е от нищо друго - изплакваш мъката. Какво се случва на емоционално ниво ли? Ами как какво? Мъката какво прави? Изсмуква всички сили,жизнените сили,толкова е тежко на душата... че плаче,съзнанието плаче,тормози се,душата плаче...
Това е... Самоунищожение,не съм сигурен дали на някого му олеква след като изплаче - може би му олеква,но това е от загуба на сили и воля,той се свива и примирява,директно казано - става смачкан от ситуацията,от съдбата.