Интересно ми е сега да мисля за такива конфликти,понеже отдавна нямам и не ми се е налагало да мисля .Астрологически моя съвет всъщност е енергията на квадрат да се трансформира постепенно,на опозиция в случая-покриване,преговори ...,пак е твърд аспект ,но преход ,постепенно погасяване на твърдата енергия и преобразуване .Аз лично познавам добре конфликтните личности и те ме познават,човек като е принципен и неконфликтен,има достатъчно приятели,не смеят да се закачат с мен,пък и няма повод .В конфликти ме въвличат единствено приятели,познати,което означава че нещо са сгафили .В чужбина като бяхме още първите,в началото беше нормално сърбите мошеници да наемат срочно някого от колегите за строителство,обещават голяма заплата,а после не плащат ,появяват се с някой як,вадят ножове .Аз като видя нож минавам на друга вълна,не ме интересуват закони, по-добре да оцелее човек на всяка цена,законите после каквото стане.Като се знам просто не влизах в такива ситуации-не гледам обещани големи пари.може да са по-малко,но сигурни,проучвам добре .Строителите им обещаваха 10 евро на час,аз работех тогава за 4 на час .В крайна сметка обаче аз изкарвах най-много пари и без проблеми .Иначе има спрейове,газови пистолети,електрошокове и не са скъпи ,няма нужда от бой,повредил съм си ръката,счупени метакарпални кости лошо зараснала едната,та знам че има много начини и без бой .