Здравейте, позволих си да се регистрирам и да обясня точното ми състояние:
През 1997 година пушейки пред дискотека - припаднах. Явно съм била в безсъзнание повече от 5 минути, защото хора ме бяха заобиколили и линейката беше дошла. Не ми правиха тест за епилепсия тогава, видяха че имам много ниско желязо и сложиха диагноза - алергия от цигари. Но дълбоко се съмнявам че може епилептичен припадък да е било. Да се надявам че не е бил. Втори припадък се случи през септември 2005 /мисля че така беше/ след натравяне с некачествен алкохол и прибирайки се с такси почувствах че нещо не е наред с мен. На сутринта бях много зле и припаднах в банята, но припадъкът е бил кратък - секунди. Което може и да не е епилепсия. После имах друга диагноза - разстройство на вестибуларен апарат и там с години лечение.
Но вече диагностициран епилептичен припадък беше през 2012 в 8:30 сутринта до 8:45 - голям епилептичен се води, защото има и малки - към няколко секунди, но при тях човекът не припада. Мисля си че той е и в следствие от побоя и силния стрес , който изживявах, защото в същата година загубих и работата направих и развода и имах доста тежки промени в живота, които продължиха до средата на 2013 година.
Исках да опиша тези неща, с цел да ви помогна, а и аз да разбера, дали и кога ще имам епилептичен припадък. Защото спрях да шофирам, страх ме е от това да не би да се случи докато съм навън и така.
Иначе под лекарско наблюдение и тестове на всеки 6 месеца с изключително ниска доза лекарства не съм правила припадъци, а и ходя на дискотеки и имам доста безсънни нощи, което за лекарите е показател че тези припадъци или може да са редки, или да е бил в следствие на побоя и силния стрес покрай развода, делата за побоя , безпаричието и т.н. ...
Иначе съм гадателка, гадая повече с Таро, понякога имам и директни видения, гласове и всичко свързано с гадаенето. Връзка с духове и т.н. Незнам за истерии но бързо се гневя,а гневът ми е меко казано жесток, особено, когато е свързан с важни неща, всъщност само тогава се гневя. Често налитам и на бой, когато отново се засяга важни неща като детето ми например.