По ведическата през февруари и август на 2012 е била в даша на Луна/Юпитер. Това по Вимшотари дашите. По знаковите даши е вървял периодът на Риби, които са в аспект с Луна/Меркурий/Слънце в Стрелец и Юпитер/Сатурн в Дева. И по двете системи са намесени Луната и управителят на АС и 12-ти дом Сатурн (чрез съвпада с Юпитер в 8-ми дом).
С този закръглен час на раждане е рисковано да се гледат производни карти, особено по-високите, които са особено чувствителни към часа на раждане. Обаче Тримшамша (Д30), която се изследва във връзка със заболявания и негативни влияния, се строи на различен принцип в сравнение с по-често използваните Навамша (Д9), Дашамша (Д10) и т.н. Там деленията на всеки знак не са с еднаква дължина и тази дължина е сравнително голяма (между 5 и 8 гр.). В нейната Д30 Луната се намира в 7-ми дом и получава аспект от Марс (У6) и Сатурн (У8). Сатурн, Юпитер и възлите са в 10-ти дом, а по този дом се съди за слабостите на ума (психиката). Може би отношенията й създават силен ментален стрес. По 1-ви дом се съди за слабостите на тялото. При нея У1 Меркурий стои в 1-ви дом заедно със Слънцето, така че може би следва да преразгледам първоначалното си становище за слабо здраве като цяло.
Наистина много благодаря за вниманието. Искам да ви споделя че към 2011 декември месец започнах да правя панически атаки, но все още незнаех какво е това, мислех че полудявам. В последствие разбрах и се насочих към психолог. Пак получавам панически атаки, но вече знам как и защо стават и как да се справя с тях. Това не е психическо заболяване а вид реакция на тялото на емоциите, които не сме преглътнали.
Часа ми на раждане, който е записан в документа е 11:15, но защото имах много въпроси към Веско се оказа че часа ми не е този, в крайна сметка повечето събития съвпаднаха с 11:00 часа преди обяд. Осиновена съм, а този документ незнам как е останал при родителите ми, но майка ми също знаеше този час - не познавам биологичните си родители. Наистина около мен трябва да има позитивни и спокойни хора, защото наистина се чувствам на ръба.
Здравето ми като цяло също е слабо - зъби, кости, световъртежи, жлъчки, бъбреци, стомах, гинекологични проблеми много често ... какви ли не проблеми а докторите ми казват че аз сама се разболявам щото мисля по този начин. А те дори незнаят че нямам време да мисля за каквото и да било, освен да оцелея. Просто ми се случват тези неща ...
Сатен, за другите припадъци незнам какви са, но този последният изглежда така :
Внезапно губя съзнание /бях в леглото/, точно преди това погледнах часовника, защото се събудих и беше 8:30. В 8:45 се събуждам отново внезапно, не е кето другите два припадъка - все едно се будя от сън плавно, а просто временно не съм "работила". Събуждайки се изпускам огромно количество задържан въздух и се събуждам със болки в коремната мускулатура - от гърчовете и нечовешка болка в челюстта - от стискането на зъби. Няма друг такъв припадък Сатен - 100% епилептичен ! В последствие извиках бърза помощ защото не се чувствах добре , те предположиха епилепсия - не повярвах, но посетих лекар. Прави се тест с ЕЕГ, като те карат да дишаш дълбоко и учестено 20 минути за да предизвикат епилептични припадъци - малки или голям. В този момент уредът отчита къде са , какви са и колко са големи припадъците.
По време на самото изследване съм получила 3 или 4 припадъка, само че от малките и това се отчита на уреда. Ако човек не говори, не жестикулира , няма как да се види че получава припадъци. Само машината го вижда и отчита. Тези 3 или 4 припадъка, които съм получила, въпреки че са били малки, са били достатъчно големи че в следващите пъти, когато съм викала бърза помощ, израженията на лекарите при вида на ЕЕГ изследването , уплашиха мен !
Просто искам да знам че няма да се случи, а и да се случи, искам да знам кога, за да мога да си остана у нас и да има човек с мен, или поне да започна да приемам лекарства, защото сега ще ми ги спрат. Когато започнах да се занимавам с Таро, това беше 1-вият ми въпрос. Наскоро попитах Таро дали съм болна от тази болест и отговора беше шокиращ , а очаквах карти, които да кажат НЕ. Тогава се обърнах към Веско и сега единственото , което искам да знам е през кои години поне, могат да се случат тези припадъци. Да знам че няколко години мога да живея без толкова голям страх.
Някой беше писал нещо за спорта в мойта карта - бойните изкуства. Да-тренирах бойно изкуство 4 години с цел да защитавам невинни същества и себе си, а после продължих 6 години с фитнес, колоездене, джогинг и всякакви упражнения докарващи перфектна форма на тялото. Като цяло - 10 години спорт, и състезания по Тае-Куон-До.