Енигма
Ти си минала сатурновия възврат, не е ли малко по-леко сега?
По-леко е, отърсих се от много неща от миналото ми, съпруга, живота с него, баща ми почина, но си остава тежестта от случките.
Като завършиш лечението си, би ли могла ти да работиш подобна социална професия в служба на другите.
Вече го работя. Работя в един сайт за гадаене, там освен да гадая, хората си пускат камерите и плачат пред мен с часове имам разговори, като комбинирам гадание с това да изслушам да им дам сила. В началото ми беше трудно но после свикнах на техните болки.
Луната ти е за мен най-проблемна, новолунна, в дом на Хеката. Плутон я е подминал, по-силна си станала.
Може би с живота се справям повече и без да мисля за някои неща толкова, но остава страха от самият живот.
За хороскопа и избора, вярваш ли,че човек неслучайно има еди-каква си съдба, нещо да отработи, научи и, ако може по най-добър начин.
Вярвам и затова гледам в този живот да съм добра, и да уча хората че няма смисъл да са лоши че после ще си платят.
12 дом е най-тъмното преди най-светлото. когато важна планета мине от там, за човека приключва голям житейски цикъл, който може да е започнал дори не в този живот. тоест не е леко, спор няма.
Ще премине ли това нещо от 12-ти дом ?
Простила ли си на хората и нещата от миналото?
Не съм простила на никой. Само на баща ми, но болката и нараняването си остава.
Взела съм всичко в ръцете си. Най-лесно всичко става с хипноза. Иначе виж каква хубава идея ми хрумна. Хипнозата може да повлияе на парите, на теглото, и на здравето. Подлагала съм се на хипноза и е интересно чувството, все едно има друга личност в теб. Може пък и на епилепсията да повлияе.
Лилла
Венера и Нептун в точен съвпад с МС е много силна позиция (Нептун управлява Асцендента), не само за изкуство. Те са в съвпад с Шаула, която се свързва с отровите, но и с магическото изцеление. Такъв човек се самоизцелява, помагайки на другите да стъпят на верния път, да открият светлината. Луната е невидима, но това е силна позиция за езотерични занимания и психология, особено в тази накшатра (Мула) – тя се стреми да открие истината, търси в дълбочина.
Много точно Лилла.
Раху, това за черната овца е вярно, и това че бях различна, но после се научих да се смесвам. Сега когато показах всичко, което съм, хората ме гледаха много странно, сякаш съм се превърнала в нещо друго след всичкия стрес,но аз просто не го показвах, защото са обикновени хора. Немога да съжителствам с такива хора. Сега си го признавам.
Лилла, какво означава това ? :
Коментирах Луната от картата на момичето, в 3 гр. Козирог. Тази накшатра се управлява от Юпитер и Кету.
И има ли възможност това, което си написала за 12-ти дом и за важната планета да премине или вече е преминало ?
Знаете ли че цялата тази дискусия много ме замисля и ще използвам всичко написано тук да го обсъдя с психоложката, защото за мен всичко след този тежък период беше ново. Знаете ли че аз отидох на терапия и тя ми даде лист за мои реакции на дадени ситуации - аз й казах че не се познавам, че съм друг човек - нов, и писах за реакциите ми преди 2012 и след 2012 ! Сега си спомних този момент. Може той да е преминаването през 12-ти дом ?