Автор Тема: Точки на привличане  (Прочетена 10025 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Точки на привличане
« -: Януари 08, 2014, 06:02:19 pm »
-АСЦ/ДСЦ
-нодална ос
- МП Венера /Марс
-моментната ни нагласа в периода по  транзити,прогресии към същите
-други такива ?!?

А има ли причина да не се случва по "книжка" това привличане ?!? ;)

Моля,за извинение ,бях поставила и планети -само "точки" .

« Последна редакция: Януари 08, 2014, 11:36:00 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
Re: Точки на привличиане
« Отговор #1 -: Януари 08, 2014, 06:49:50 pm »
Към точките бих добавила и оста Мц/ИЦ, особено планети на ИЦ. Специлано при мен действат аспектите с плутон, напрегнати към лични планети ( плутон си ми е У5, няма как). Също съм усещала и сатурн върху планети или оси. Хирон и лилит също изобщо не са  за пренебрегване, когато са  върху оси или планета.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #2 -: Януари 08, 2014, 06:54:55 pm »
и слънце, луна

Flora

• Hero Member
« Отговор #3 -: Януари 08, 2014, 07:00:08 pm »
А, да, къде без тях  :) Класическия съвпад на мъжкото слънце и женската луна  ;)
And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
« Отговор #4 -: Януари 08, 2014, 07:53:24 pm »
Дами ,конкретизирала съм -точки на привличане . ;)

Flora ,би ли споделила ако имаш лични наблюдения какво се случва ,когато партньорски планети са по оста ИЦ/МЦ ?!? ::)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Flora

• Hero Member
Re: Точки на привличане
« Отговор #5 -: Януари 08, 2014, 11:59:41 pm »
Рени, имам наблюдения на съвпад на сатурн с иц, в друга синастрия лилит и иц , също сатурн на мц. По първия аспект- чусвтво,че този човек ти е близък по някакъв начин , все едно си задължен да се грижиш за него и каквото и д аправи чуватвш вина, че ако си тръгнеш едва ли не го изоставяш, като товар на плещите малко. По другите аспекти - лилит съвпад иц- много голямо привличане, мигновено, накрая нещата завършват зле. По сатурн съвпад Мц- човек , който те води, помага ти да израснеш, показва ти пътя, тегли те нагоре, когато си тръгнал по наклонената плоскост ( ако си сатурна не си много на далавера )  :93: И като цяло мисля , че по-засегнати са хората с осите, а не с планетата.
And nobody knows my name

Рени

• Hero Member
« Отговор #6 -: Януари 09, 2014, 12:19:59 am »
Flora,благодаря ти . ;)

Интересно ,нали осите са точки ,тук няма енергия ,хм.... ::)

Flora

• Hero Member
« Отговор #7 -: Януари 09, 2014, 11:19:51 am »
Да,но крепят цялата карта.  :93: Аз си предтвям планетата като тригер, като лепило, активната част. И осите си стоят така, докато не се задействат от лепилото. Те са точки, но много чувствителни на всякакви външни влияния  :012 Или др. определение : като антени и ловят сигнала на планетите. :)
And nobody knows my name

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #8 -: Януари 09, 2014, 11:54:37 am »
Малко матрял по темата  :012: - когато момиченце ми се лепи(обсесивно) - често има АСЦ близо до Венерата ми или Марс там, когато аз се залепя/рядко ми се случва/ вероятно Луната ми е мажорно аспектирана от Марса и/често във Везни или Овен/, Луната ми е в/у ДСЦ-та и пак мажорно аспектирана. Имал съм и Сатурни по АСЦ - не е готино чувството, често подтискащо, ако някой иска да се изживява в ролята на гид "а ла тур" кое е правилно, как да се държиш 'правилно' и т.н .

Flora

• Hero Member
« Отговор #9 -: Януари 09, 2014, 11:57:57 am »
Малко матрял по темата  :012: - когато момиченце ми се лепи(обсесивно) - често има АСЦ близо до Венерата ми или Марс там, когато аз се залепя/рядко ми се случва/ вероятно Луната ми е мажорно аспектирана от Марса и/често във Везни или Овен/, Луната ми е в/у ДСЦ-та и пак мажорно аспектирана. Имал съм и Сатурни по АСЦ - не е готино чувството, често подтискащо, ако някой иска да се изживява в ролята на гид "а ла тур" кое е правилно, как да се държиш 'правилно' и т.н .

Хайде сега, недей да криеш аспекта твоя луна съвпад слънце  :D :D
And nobody knows my name

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #10 -: Януари 09, 2014, 12:46:22 pm »
Явно Луната ми ще да го е закрила това Слънце, щом не присъства в представителната извадка  :lol_hitting:.

Интересното е че до момента нищо не ми се е лепкало в/у Слънце У7, което е в/у МП Венера/Марс, Венера/Меркурий.

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #11 -: Януари 09, 2014, 09:16:58 pm »
akruks, може би с отговора си се отнесох към една друга тема, за "единствения партньор", който търсим съзнателно или не цял живот и не беше много уместен примера с У7 от моя страна, поради все пак огромната разлика в това дали си привлечен спорадично от някакви качества в даден човек и момент/били те физически и др./ или пък от чувство за допълване и цялостност, разбиране, сигурност, обич и т.н ...
Така или иначе при мен У5/У7 са твърде силно преплитащи се, сигнификаторите също - Венера, Слънце У7 се упр. от Меркурий, който е в 5 дом и знак на Луната и в аспект с нея и в съвпад с нейния диспозитор, Марс.

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #12 -: Юли 25, 2015, 06:41:25 am »
Като сте го коментирали това някой може ли да сподели за Венера съвпад МЦ.Както и Слънце въху МЦ.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #13 -: Юли 25, 2015, 10:11:18 am »
И аз подкрепям планети по Иц/Мц.

Телешки Слънца в последните градуси се настаняват на Иц-то ми. И ме привличат силно.

Съвпад на Слънце с моето Иц и на Луна с моето Мц/Уран - много сетивна синастрия. Усещахме се без думи.
Човекът е със съвпад на Луна и Нептун в 4 дом. Неговото Иц в съвпад с моята Фортуна.
През 9 планини в 10 го усещах, когато мисли за мен сексуално.  ;D А лице в лице - четеш от всеки жест мислите, нито аз можех да скрия, нито той.
И с други слънца в последните градуси на Телец имам много силни моменти. Точно тези Телци много ми се лепят, и аз на тях. С други Слънца в Телец - по-ранни градуси, не се получава.

С всички хора, с които сме имали някакви съвпади на планети по осите - уау! Мои или техни - голяма телепатия.

Сещам се за много конкретен пример от преди няколко дена. Тананикам си мислено страховито глупава песничка - детска. Луната ми е в съвпад с Мц на седмодомието. След 4 минути той гласно започва да тананика същата песен. То не е веднъж, то е ежедневие да мислим за едно и също нещо по едно и също време. С други хора съм споделяла същото.

I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #14 -: Юли 25, 2015, 10:18:28 am »
МП Слънце/Луна. Чуждо Слънце там ми действа от пръв поглед, понякога и отпреди това.
AC/DC, MC/IC — все работят. За възлите не знам, в случаите, когато е имало проявление, има и лични планети до тях. Сигурно и те.