Енигма, то всеки си преценява, но за мене тази опция си е абсолютно ненужна, най-малкото защото изобщо не крие потребителя. Отваряш профила на който те интересува и се вижда, че е бил онлайн преди 1 или 2 минути, ха дали пък не е и сега. :012: :012: :012: То и аз съм я ползвала, де, ама честно казано със или без нея, хората не се късат да ме търсят. :57:
Знам я опцията, не е това само. Веднъж-дваж влизах в открити конфронтации, без псувни и обидни думи, само в контекста на спора. Но, явно зависи всеки от нас как приема форумите. Заобикалям и замълчавам, когато видя лични нападки. Намирам сходни интереси, приятели по единомислие. Имам личен живот, но харесвам и големи групи хора, непознати, с които да потвърдя, споделя обща философия, идея.
Наистина ми е любопитно, може би въпросът е -какъв е профилът на потребителите в този форум, или някой друг?
И ако съм скрита-какво от това, кое е скрито, като съм потребител да изказвам мнение, и там се чете каква съм, какво ме интересува?
Питам от чисто изследователско любопитство и от интерес към психология на човека-форумния.
тук разкостаме други хора, картите им, а ние?