Предполагам, че вездесъщата Гали може да има определени съображения и по нейни си критерии да си подбира клиентите. Доколкото съм чувала, и друг път е имала проблем с клиентки със
съвпад на Луна и Венера в хороскопа. Пък знае ли човек, може да не е било лично отношение, а да е отказала да изготви анализ поради други причини. Това не го казвам с цел да ѝ адвокатствам, тя най-добре си знае защо на някои отказва да прави консултации.
И аз недолюбвам определени астрологични конфигурации. Професионално обаче не се занимавам, не търся клиенти, така че не знам как бих подходила, ако случайно ми се натресе такъв. Днес обаче консултирах жена с проблеми в брака, неверният ѝ съпруг се оказа от любимата ми конфигурация. Но ако се появи жена с такава доминанта... хм, наистина не знам дали не бих я отсвирила, може пък да не заслужава моето внимание, нито знанията ми. Да ходят да си решават психологическите проблеми и дилеми при друг тип астролози.
А има и един такъв момент с някои клиентски типажи - постарай се, дай всичко от себе си и после в продължение на няколко години ще хулят и ще ти петнят името. Има по-взискателни клиенти - в това няма нищо лошо, има и клиенти, на които нито един астролог, дори най-добрият, не е в състояние да им угоди.
За Гали знам, че не проявява интерес да изнася курсове и да прави обучения, може би с Росица има някакво изключение. Някъде бях мярнала и нейния блог. Там пишеше, че си сътрудничат.