Според вас ще бъде ли удачно на Меркурий в Овен и отиващ към съвпад с Уран и каре с Плутон да давам техника за поправка?
Асц на картата за ориентировъчен час на часовете, в които трябва да оставя техниката си за поправка - Дева, Юпитер около или на Асц. Луната в Стрелец и почти анаретна?
По принцип не се коркам толкова за такива неща. Чупи се нещо, отива на ремонт и не му мисля много. Но сега ми стана малко вътрешно, че всичко отива на майната си - от затъмнението, което ми беше в съвпад с нат. Меркурий.
Само да кажа, че за отрицателно време ми се появиха проблеми в двете коли. :012: На едната водна помпа. А другата "изгърмя" прекрасното ми спортно гърне, което струва повече от колата.
И за капак една част от корубата на лаптопа ми се отчупи и има проблеми със захранващ кабел.
Та спешно ми се налага да вкарам поне една кола за ремонт и лаптопа. Защото ще ме глобят, ако продължавам да пърпоря и трещя по улиците с и без това ревящата ми кола.
И как ми съвпаднаха часовете точно за днес и точно за следобед...
Гледам си картата към времето с часовете - тр. Луна съвпад Нептуна ми у2, ще давам пари, то е ясно. И каре к2... Тр. Сатурн се крепнал на Марса ми, съупр на 2 дом. Тр. Слънце е в опозиция с Венерата ми у3.
Да се плаша ли от периода?