Намерих едно мое старо кръщелно и какво установих. :017: Кръстена съм в църква по време на новолуние и слънчево затъмнение върху наталния ми Сатурн /в 9 дом/ - дяволска работа.
Минаха години, така и не успях да възприема тази религия - в църква не стъпвам, икони и кръстове не уважавам, не спазвам общоприетите православни празници.
Коментара ми от снощи е изтрит, вероятно защото няма астрология в него
Споменатото СЗ, което е било в 9д. върху Сатурн(закона, в случая канона), в същото време е в тригон със Слънце съУ9 в 4д- доминираща фигура в семейството ти е спазила традицията.
СЗ е също така в секстил с Плутон У1 в 11д. , което показва външна сила с цел да те приобщят към общността, в случая християнската. СЗ квадратира Уран съУ в 12д. - на подсъзнателно ниво не си приела наложеното, затова и не си ходела после в църквата. Луната ти в 8д има други потребности, имам си една осмодомна Луна вкъщи, само че лъвска, която е кръстена и като малка редовно идваше с мен в църквата, причестявала се е, а от година насам само пише/казва, че нямало Бог, миналата седмица спорехме пак по тази тема- припомних ѝ, че самият Господ е казал да не сме религиозни и вярващи, а тя си знае нейното- "Вярвам само в себе си, аз съм си Бог" , но занапред ще избягвам темата пред нея- в крайна сметка всеки си има собствен път на духовно развитие.