Тази тема сякаш сме я обсъждали, Весо.
Да, в някои карти се виждат такива възможни проявления.
Но понякога зависи и до каква степен ще надмогнеш на тези аспекти, как ще ги реализираш.
Сега в момента се сещам за момиче с Нептун в точен съвпад с к6 и точна опозиция с Хирон. Но Нептун е част от голям квадрат - съвсем точна опозиция на Луна и Меркурий - Луната в Овен. У6 е анаретен Сатурн в точен съвпад с Уран. Слънцето анаретно в скорпион, в един знак с Плутон. И така нататък.
Има нещо като биполярно разстройство. Но за мен проблем е в абсолютно точната опозиция на Луна и Меркурий. За съжаление трудно се справя с нея и избива по лъчите на квадрата това неумение. Естествено, има и други предизвикателни неща в картата, които също не дават успех в борбата между разум и чувства, която се превръща вече в някакво болестно състояние. Луната е в знак с Марс, който пък е ретрограден и анаретен.
И ред други положения. Но Меркурий, Луна, Нептун. Много често Хирон. Зависи за каква лудост става въпрос.
Понеже ми е било интересно, следила съм в карти на хора с такива болести. Има една идея за повтаряща се енергия, която явно е трудна за собственик на картата.
Има различни видове лудости. И съответно показателите в картите са сходни, но зависи от болестта - детайлите са различни. И отключването е по различни слабости в човека. Но нямам време да пиша за тези неща. Като цяло всичките ми наблюдения и мои си изследвания са в главата ми. Но нямам нервите да ги споделям с околните. Понякога изводите ми са дори леко еретични спрямо астрологичните правила. Но пък до тях съм стигнала чрез наблюдение. Какво да направя, било ми е интересно.