Като изляза навън сред хората ми става трудно да изразявам индивидуалността си и често другите ме смятат за безлична. Иска ми се някак да променя това.
Да, някак трудно е да се изрази същността на Слънце/Уран във Водолей във воден дом и под хоризонта - чувства се като аутсайдер. Нужната ти е малко повечко Венера, добре е да подсилиш нейните потребности, нужди , според знака, дома и аспектите й, както и да развиеш малко повече гъвкавост, да се замесиш, смесиш в/със съдбата на други хора, защото имаш акцент на залязващи планети в картата си. Опитай се да следваш посоката/пътеката на АСЦ Везни и да не оставаш "необвързана" и прекалено "свободна", а да се ангажираш и с близки приятелства и връзки, както и с идеи и интереси, отразяващи социално отношение. Рекламирай се, не се страхувай да правиш впечатление, само защото ти се струва, че все нещо в теб, по теб , около теб не е лично твое уникално творение или не е съвършено и на точното място- докато Сатурн оформи маниера на Венера, а Венера се сети, че има нужда да си налага малко самодисциплина в интересите и предпочитанията, ако иска да получава удоволствия и наслада, ще минат многооооооо години. Затова използвай транзита на Юпитер през АСЦ, 1-ви дом, към Светилата, към Венера , за да разшириш малко социалния си живот. Транзитен Марс сега ще атакува знака Водолей в рецепция с Уран от Овен и следващите 2 месеца и половина са подходящи да си активна и да промениш това, за което питаш- така или иначе тр. Уран след месец и половина тръгва директен.
Да, има хора, които се издигат над собствената позиция на раждане и това обикновено са тези, които имат повече планети над хоризонта и поне една от тях е : едно от Светилата, упр. АСЦ, упр. на хороскопа.