То сега е малко смешно да го споделям, но колегата, който ми се явява основен дразнител и за когото съм споделяла ... беше започнал едни просташки номера. Идва преди мен на работа и спира на моето място леко по диагонал, така, че хем да не мога да си спра на мястото, хем не да мога и на съседното. А то няма къде да се паркира, докато въртя и с ядосвам и ще закъснея .... В крайна сметка си взех друго място, а той продължи да спира на моето. И вчера ми звънят от управлението на сградата, че там, където спираме - местата са продадени на фирма, трябва да ни преместят на други. Понеже колегата е в отпуска - предложих да запиша двете нови места. Днес отивам, имало само едно място и решили да го дадат на мен. Буквално нищо не съм правила да остане колегата на сухо, някакво "възмездие" или справедливост - сработи. И то доста бързо. Така ми е тръгнала годината - с подобни реванши, без да имам лична намеса и по събития от преди години и по текущи.
В общ план, може би доближаването на Сатурн до Слънцето ми - дава такава тенденция. А за днес - понеже беше голям шок за мен - предполагам съвпада Меркурий (У3) / Уран в тригон с МС, тригона на СЛВ с нат.Слънце (У6) и опозиция на тр.Юпитер (У10) о т7 дом, към натален в 1 дом.
Аз все пак помолих, ако излезе някое място то някъде - да имат предвид колегата - какъвто и да е - не му желая лошото. Въпреки, че ако не беше в отпуск, а на работа - щеше да изоре света да ме изтика, пари щеше да предложи .... нямаше в никакъв случай да помисли за мен.