По мои наблюдения, при смяна знака на Слънцето или Луната по дирекции може да настъпи промяна в цялостната настройка. При смяна знака на Венера или Марс съм проследявала съществена промяна в личните връзки, преминаваш към някакъв нов етап, често е налице значимо събитие в тази област.
С този пост ме накара да се замисля за доста неща
- досега не бях се изследвала
- ето резултатите:
- преминаване на дир/пр Слънце от Везни в Скорпион - баба ми (с която живеех и която ме отгледа) почина и стана явно прехвърлянето на къщата на мое име. Слънце в 4 дом, на ИЦ, У2. Това като събитие, но Слънцето е на 20 мин преди 0 градус в деня на смъртта й.
При точното преминаване майка ми се премести да живее при мен и на моя издръжка.
Иначе, как ми е повлиял Скорпиона - ами май тогава започна осъзнаването на каляването в живота ми. Дотогава всичко ставаше като на филм. От тази година нататък придобих повече сила, повече вяра, повече разбиране за случващото се около мен.
- за Луната - писах по-горе.
- Марс, Венера, Плутон и Асц са в един градус, така че те заедно преминават в друг знак. При такава навалица ми е трудно да определя, кое какво, защо и как. Прекъснах отношенията си с уж много добра моя приятелка (венера е У11 - везни-скорпион), смених си местоживеенето 2 пъти(венера е съупр4), преживях някаква измислена любовна криза, без въобще да съм била във връзка (Плутон У5 - везни-скорпин), усилието да започна самостоятелно печелене на пари не се получи (Марс е съУ10 и минава от Дева във Везни ). Везни и Овен при мен са интерсептирани знаци. Като цяло - тежка и неуспешна година.