Нептун ли се свързва с обонянието? Интересно ми е понеже моето е ужасно силно развито и чак граничи с маниакалност. :012: Изпитвам ужас да не замириша на манджа например-готвя ли, веднага се изкъпвам цялата. А ако в кухнята се готви, съм издала указ, вратата да се затваря плътно, за да не излизат миризми от там. Когато се храним-парфюмирам помещението и понякога проветрявам даже. А ако някой готви в кухнята и се налага да излезна от спалнята-буквално го правя за част от секундата, да не би да нахлуе някоя ароматна молекула. :012:
Когато работех и моя мъж идваше да ме взима от работа, буквално надушвах какво се е готвило в кухнята и без да е влизал там-само затова, че е минал покрай нея на излизане. Ако замириша на манджа бих се почувствала мръсна и страшно ме е гнус от хора, които готвят и след това не се къпят веднага. Миризмите управляват целия ми живот и наскоро разбрах, че има нещо, което се нарича осмофобия (страх от миризми). Та значи в някаква степен обсебеността ми е и вид фобия. На какво може да се дължи това? :017: