Страхотна си,не се бях сетила,че защото Луната,а и У4 са ми в 10Д съм толкова чувствителна на тема успех и растеж.За протокола имам приятелка с У1 Луна Овен в 10Д също и тя не е амбициозна,не ли болезнено амбициозна.Но нейната майка е особено реализирала се жена.
Рени,дадох аспекти от картата ми само защото това е картата,която познавам най-добре,както и натива.
Неудовлетворението от постиженията подозирам рано или късно съпътстват всеки един човек.Всеки се чуди "онова" що не става-няма са посочвам потребители,които не са скрили чуденките си.Аз съм сигурна,че не може да не става.
Пак за протокола-въпреки Урановите аспекти и Марс/Юпитер Водолей никога не съм се осъзнавала като различна и уникална и винаги се чудя някой като твърди,че е различен от другите.Моят персонален проблем е,че не получавам признанието така,както смятам че ми се полага,за усилията и кадърността ми.На друг проблемът може да е(и познавам такава),че не може да събере привърженизи за нейните виждания.Друга жена е дистрибутор на козметика и не може да убеди света колко е важна жената да е грижливо гримирана,за да реализира продажбите си,в качеството на продуктите вярва и е убедена и с доходите от това да се издържа.
Та заподозрях
,че точно онова,в което хората вярват и силно желаят им се изплъзва и търся причинителите.Ако бях изолиран случай да мога,са знам,да бачкам и да не постигам целта,щях да се съглася,че грешката е някъде в мен.Само никой,ако обичате да не ми казва,че е щастлив така,както си е и е постигнал всичко. :d030: Все ще реве за нещо си-я любов,я нещо друго.
Дали успях да обясня?Аз съм с пълен 10Д и добри аспекти към МЦ и се чувствам неоценена.Някой с Венера в 7Д да се чувства необичан? Някой с Юпитер в 10 да се чувства безперспективен?Сатурн в 10Д отчаян имаме.
Винаги отиваш в крайност или не желаеш да видиш действителността такава каквато е. Това при теб е от стелиума в Овен с Луна и Слънце там и отсреща Уран, а не че у АСЦ не е добре поставен и прави твърд аспект към АСЦ. Ако искаш вярно да тълкуваш онова, което те вълнува е необходимо да осъвместяваш всеки един астрологичен принцип, природа на планетите, домове в едно цяло, иначе няма как да разбереш защо и какво пречи натива да улови "звездният " си успех.
Например: Ти си с АСЦ Рак и Луна в Овен, поставена най-високо в картата като заявка , че искаш там да бъдеш/ стигнеш. Понеже това е Луната, те прави особено чувствителна на тема "успех" и същата отразява същността на Слънце в Овен опозиция Уран с : " Вижте колко съм различна от вас ". Марс като диспозитор на у АСЦ и планета в ъглов дом е във Водолей, знак , който предполага свободно утвърждаване , творчество, интелектуална компетентност, но не и бавно, дисциплинирано, структурирано "катерене " на заветния връх. Венера като У ИЦ е около МЦ и то пак в Овен, може да дава импулс за иницииране на популярност в обществото, свързана с кариера ; Юпитер в края на7-ми, пък те прави нетърпелива по-скоро да изследваш взаимоотношенията, но не и да се обвържеш с такива. Е, всичко това е свързано с твоя АСЦ, тогава ти доколко можеш да проявяваш гъвкавост , за да растеш, ако си притисната от други фактори в картата, които не ти позволяват да се приспобиш към външния свят, другите.
Тъй като АСЦ е най-личната точка в картата, за да я интерпретираш е необходимо да разбереш още много фактори в картата, но не като изолирани такива. Ами ако чисто физически не си пригоден да "катериш" връх/успех ; ами ако не умееш да се сработваш с другите ( ДСЦ), ами ако средата (ИЦ) не е била подходящата да отглежда необикновения сорт успял човек ?!?