Влизам да задам въпрос, но ще се включа с въпроси и отговори и по теми от последните страници
Кои знаци свързвате с пръстите на ръцете и краката, ноктите?
Разглеждаме действието на цикъла Марс-Юпитер, който продължава до януари 2017 г. 10 -ти дом , не е само реализация в посока професия и Марс не е само бачкатор, а и... Марс в Дева е доста неприличен и похотлив.
До колкото разбирам, когато две планети имат съвпад - това е началото на нов цикъл. И мястото на аспекта в картата и аспектите, котио прави бележат влиянието на събитието върху човека?
При мен Юпитер е в 1 дом в Овен, т.е. Марс е му е диспозитор по дом и знак. А съвпадът в случая се случва на градус от ДС. Би следвало цикълът да рефлектира Аз-а ми в партньорствата? И да имам енергия да работя по темата от Марс и да искам да го направя с познание и позитивизъм от Юпитер?
И тъй като натален Марс ми е ретрограден, най-ниската планета и на 2 гр. преди К4 - да внимавам с агресията, защото Юпитер ще я разширява. Понеже в съвпада Марс все пак е директен - да се надявам, че ще успявам да овладявам енергията - да бъде градивна, а не разрушителна
Още нещо си мисля, макар и на градус от ДС, съвпадът е в 6 дом, в Дева. Марс управлява горна челюст, Юпитер ми е У1 ....съвсем здравно погледнато - присаждаха ми кост на горна челюст - би трябвало всичко с приемането и интеграцията да мине успешно
Имаме ли Марс/Овен в 1Д,който да чувства,че не прави достатъчно,да е неуверен и страхлив? Юпитер/Стрелец,в 9Д,който смята,че е невежа....
Аз имам интерсептиран Овен в 1 дом, но по-скоро съм безразсъдно смела ..... Може би, защото Юпитер ми е там