Стар, винаги пускаш интересни теми. И много информативни. Аз поне все съм намирала нещичко, което не съм знаела, но съм се светнала от твоите теми за него.
И аз като другите не се включвам, не от липса на интерес, а защото ми е ново и изисква време да го асимилирам. И не обичам да се включвам в теми, ако нямам какво да кажа в тях, празните приказки не са ми по вкуса, само за участието. :93:
Но ще се разкърша, за да покажа, че всъщност имам интерес към темата и циклите.
Само ще отбележа, че за мен този цикъл от 2013 година съвпадна с подновяване на прекъсната любовна връзка. Не съм го търсила съзнателно, но така като гледам датите... В дните около 17 Март смених дом(завърнах се към предишен такъв), отделих около седмица за малка промяна, ремонт и едва тогава се извадих на показ пред любимия човек. На мен този цикъл ми е в широчка опозиция с рождената Венера, тя е на 12 градуса в рождената карта и е управител на 3/4/8 дом.
Аз тези цикли ги гледам в прогнозните карти, но не с ясната идея, че са цикли. Все пак съм знаела, че оказват насока на влияние до следващия цикъл.
Не знам дали е редно да се гледат така, но явно си дава отражение. Поне при мен.
Ако съм разбрала правилно, гледам цикъла на избраната планета кога е започнал преди раждането ми. Погледнах за Венера кога е била в съвпад със Слънцето, но е доста в началото на годината в годината ми на раждане. Но пък ми се стори интересно, че е ретроградна и в съвпад с нодалната ос. Една свободолюбива Венера... :93: Може и да бъркам, но май това е логиката. Като се гледам себе си колко съм отдаваща се изцяло в любовта...май има резон. А и се повтаря темата от наталната ми за аспект към нодалната ос, но в рождената ми е в каре с нодалната.