Проблемът ми обаче е, че това са предимно за съвпади, а те не са толкова сложни - какво правим обаче при квадрат към оста? Кой дом гледаме?
Не са и прости съвпадите, ако не знае човек как да ги тълкува- например във файла с таблиците, като прочетох вчера за д. Плутон и д.Уран на К3 и се шашнах, че дават катастрофа, но по-късно като се захванах да чета книгата, вътре е описано в кои случаи това може да се случи- при положение, че Уран е У3 в натала и н. Уран няма лош аспект с К3, то действието на д. Уран на К3 ще е положително- може да е нов вид обучение или да започне да преподава малката, при мен също н. Плутон е У3 и в хармония с К3 по натал, така че д. Плутон на К3 няма да ме катастрофира, а може да запиша курс по йога
Специално за куспидите е отделено най-много внимание в книгата- от стр. 62 до стр. 92- всяка куспида е подробно обяснена, с примери и домашно. Приятно четене!
п.п. Така и не разбрах възлите там, както са обозначени- задрасканото "Е" южен или северен възел е? Другите символи ги разгадах и разчитам без проблем. Точката е знак скорпион, а чавката- везни
Ами чавки сме си :012: