При мен Луната и Венерата са в Овен. По сидерал заедно с Юпитер преминават в Риби. Венера и Луна обаче попадат в Ревати, а Юпитер в следващата накшатра. Според западната система двете планети са в трети дом, Юпитер е на К4, а според индийската - двете са в 4 дом, Юпитер е на К5.
Макар че почти нямам понятие от индийска астрология мисля, че няма противоречие. Според западната система Луната е в дом, в който е силна, тя подхранва и Венера. Нищо, че са в мъжки знак и то несвойствен за Венера. В индийската астрология по-детайлно се разглеждат местоположението, управителите и производните домове. И пак се стига до същите изводи. Може би там не се отдава толкова голямо значение на знака, а се акцентира на това как е поставена планетата.
За себе си мога да кажа, че вероятно заради този стелиум винаги е имало кой да ми подаде ръка, оказвала съм се в точния момент с точните хора. Но вярвам, че това се дължи на моя подход. Аз тръгвам към всеки с презумпцията, че е добър докато не ми покаже обратното. Дребнотемия, разни нищожни битки и връщане на това и онова не ме вълнуват. Аз излизам само на война и обикновено ми е нужен трофей. Все пак имам достатъчно земя. Като реша наказвам експедитивно по ред на номерата с думи. 5 минути по-късно субектите на наказанията не съществуват за мен - аз съм се разпоредила и толкова
Не съм срещала човек, който да иска умишлено да ми навреди или да го е направил.
Та..тези, които имат, имат не щото им пада и те само стоят да ги удря по главата, а защото го заслужават, защо не са родени вредители.