По 4 дом са близките, семейството, родителите и техният дом.
По 3 дом гледаме роднините - братя, сестри, братовчеди.
А по кой дом са доведените роднини - всички онези, които навлизат в живота ни след повторния брак на някой от нашите родители? По производни домове ли да ги търсим?
По ретро Венера започнаха да ми упражняват мазен натиск покрай едни имотни интереси. Почти съм сигурна, че смятат да ме вкарат в документална измама, вече са наели и адвокат, търсят удобни вратички. Започвам годината с тежки дирекции - дир. Плутон в съвпад с нат. АС, дир. Марс опозиция с нат. Плутон... и не знам дали да си гледам здравето, малкото останали нерви или все пак си струва да им се противопоставя, а това означава да се изгорят всички мостове. Но вече ми писна да бъда употребявана. Знаят, че съм съвсем сама, че няма кой да ме подкрепи и се възползват от ситуацията. Върви едно бавно и напоително промиване на мозъка и баламосване със захаросани кухи приказки и демонстрации на фалшива загриженост.
Само юридически проблеми не ми стигат в това положение, но не ми се ще и да отстъпвам, не може до безкрай да се поощрява авантата.