Аз гледам котенца. Луната ми е у6 в Лъв. По време на карето на тр Сатурн към Луната ми се позагубиха някои от котенцата ми - момченцата. Но най-интересното е, че след като окончателно се разпадна карето към Луната, те започнаха да се връщат. Едното момченце го нямаше цяла година.
Днес им накупих котешки лакомства, ден за пируване и глетозийки. :012:
Аз и змии съм гледала. Но по-малки. Едно смокче се появи в ранна зима на първия етаж, а му беше врем за сън. И до пролетта го отглеждах. Иначе не ме е страх от змии.
Един таралеж намерих една нощ на главен път, прибрах го и той си живее на котешки гранули. Мислех, че е избягал, но редовно налазва на котките гранулите. При ремонт на къщата беше паднал в един изкоп и му правихме спасителна акция. :85: Явно си намери другарка, защото имаме цяло семейство таралежи.
Тук поне имам възможност да гледам животни. Редовно примъквам някой звяр за отглеждане. Две кученца бях прибрала. :85: Те се размножиха. Станаха 4. Бебе кученцата изгризаха една врата.
Направиха дупка на нея. Откраднаха ключове за кола, за къща. Много белалии бяха. Подарихме ги на приятели с вила в планината, заедно с майка им. Те си търсеха пазач.
Близо до нас има конна база. Веднъж бях прибрала един избягал кон. :85: Цял ден го чесахме и обгрижвахме, после го върнахме на стопаните. Но кончето си знае като бяга, все тук идва.
Обичам животните.