Аз съм наъинаещ в астрологията,всъщност знаам само че има руски школи за които Прозерпина управлява дева,за моята интуиция Меркурий наистина нещо не се ,,връзва,,,за Близнаци пасва чудесно за дева нещо липсва
Последно СЛЗ съвпад Луна в скорпион,8 дом,Плутон тр. съвпад к. 11 дом,Дир. Луна на МЦ,пр.Луна от рак,4 дом прави тригон НАт,Луна,Уран не е замесен,само 11 дом куспидата има съвп. диспоситора на Луната Плутон
Забравих транз. Уран излиюа вече от съвпада с Сееврен Лунен Възел,дълго време беше там
Аз виждам мои заложби за интуиция в съвпад Плутон /Юпиер постоянен ,апликиращ в точен секстил Нептун/уАсц./.,точния чрез прогресия съвп.Плутон/Юпитер е вширок съвпад с Марс/кардинален дом 7,и със Уран,като Пр. Юпитер беше съвпад с Уран,сега отива на Съвпад с прогр. Уран,мисля имам интуиция ,телепатия-смътно- ъувства , усещания,не ми итрябва честно казано,но това с телевизора ми става вече досадно ,какво е това ,надявам се е временно
Точно така,Луната може да се каже съвпад със Слънце,на 9 градуса,но в различни знаци и домове,растяща
Разирам за Нептун,но как разбра за Венера на кусп. 9дом,стрелец,опозит Слънце/Сатурн също :clap:
Имам теория че след като е един вид хипотетичен Лунен Асц. ЛФ мозе да се приеме играе роля за интуицията