само бели метали - може стомана и бяло злато, но най-вече сребро. без жълти/оранжеви и т.н. огнени метали и камъни. харесва ми новият италиански дизайн - по-масивни изчистени геометрични форми за пръстени и пенданти, филигранните ме възторгват, но не са мой стил. все пак най-устойчиво бижу - пръстен с малък брилянт, бял метал, разбира се. напоследък една малка брошка-пендант с гранати и оливин - талисман ми е, но го нося само когато съм заспала, да ми раздвижи енергията - нали е марсианец.
обеци - като част от униформата е - ушите са ми пробити и не може да са "голи", често си прибирам косата в кок или опашка, та съвсем се откриват, но те обеците са и горе-долу точно колкото да запълнят дупките
. сега са ми любими едни малки черни/сини опали, но най-често нося бели май топази или сапфири - не съм сигурна, но не бяха на "брилянтна" цена, а пък са шлифовани много грижливо.
аксесоари - големи/огромни чанти, естествена кожа или плат. обувки - разнообразни откъм цветове, височина и форма. часовник само ако ходя на места, където не мога да си държа телефона отгоре на масата.