При мен Нептун в 11 дом, ако ми е точна картата следва да е на К11.
Нещата, които прочетох по-напред за положението на Нептун в 11 Д на мен лично НЕ ми пасват:
- никога не съм усещала принадлежност към екип/колектив, не ми допада да работя с някого и предпочитам да го правя самостоятелно, ако не става се опитвам да направя така, че да стане, както аз искам, макар да е трудно и бавно; често другите от колектива ми копират идеите или си ги преписват за свои;
- не съм член на никакви организации или клубове - самата мисъл да принадлежа към някакво сдружение ме изнервя и мисълта, че трябва да следвам сляпо някакви правила;
- политиката не ме вълнува, никога не ми е била цел и отдавна се отказах от разни утопии за съвършено общество;
- приятелите - никога не съм имала "най-добра приятелка", често се случва някакви неясни и недоизказани неща да прекратяват отношенията, не мога да се похваля с предани и честни приятели, някак ми е доста утопично в днешно време...
Единствената преработка, която правя може би е, че винаги проявявам някаква форма на благотворителност