Енигма, форума нещо не ми дава да цитирам, затова - без цитат. Накратко, за да не разводнявам с цифри, но все пак да ти дам инфото: този човек има много "застояла енергия" - и във физически и във всякакъв план - трябва му движение, освобождаване на принципите - да не критикува толкова и да не иска да държи всичко под контрол. В допълнение - да си направи кръвни изследвания и контрол на възпроизводителните органи. И третото - ако се е влюбил, да си изживее любовта, но не само платонически, да не служи на морал и принципи.
Всичко това го казвам, с ясното съзнание, че той няма да го направи - дори едва ли би послушал и теб, и когото и да е.
Да, Хепи, направо е заблатен, тоз асц. скорпион е много инатлив, слънце квадрат плутон, марс опозе сатурн във взаимна лоша рецепция, слънце в 2 дом-телешки акцент, също фиксиран. Понякога мисля, че съседни различни стихии-стрелец и скорпион, толкова са си чужди, че вторият знак е прекомпенсирал. Говори много, като за венера в 3 водолей, стелиум в 11, стрелец....но е скришен, никога нищо лично не казва. Близките му твърдят, че ...не го познават, има "тайна" страна. Да не говорим, че макар и навътре в 1 дом, Нептун много умее да те омае и прилъже за...това ,което иска да /не/ видиш. Рени, :08:, казаха,че приличам на теб в изказа и това ме радва.
като си говорим за нептун...
Хепи, ти това с :-*цифрите ли го твърдиш? Нали двойна 9-ка, защо заблатено? А л.г. е 6 и пр. венера върху хирон-това ли да го тълкуваш като любов. За нея кой да го знае, поиска ли-никой няма да разбере, а хора като него не искат да ги знаят.
Иначе като приятел е много добър, личните разговори са табу, елегантно се сменя темата с усмивка. За ходенете на преглед-май е от мъжете, които не ходят никога.
Но...колко ви звучи откачено не ми пука, аз като го видях скоро някак знам, че не му е наред здравето съвсем-нещо кръвна картина. Уж е червендалест по принцип, е някак е бял по лицето, върху червеното. Хе
, изказването ми е :57:, но усетът не ме лъже.