Сатурн го държа под око от години, защото отдавна ми стана ясно, че съм Сатурно-зависима
В транзита му през 10тия ми дом изгря моята кариерна звезда.
Сменях фирми, когато и както си исках. Търсеха ме, канеха ме и ме чакаха да благоволя да се присъединя някъде си.
Сатурн в 12ти дом (имаше и съвпад с нат. Луна) - изорах цялото си житие-битие. Седях си вкъщи (след работа), не се виждах с никого и анализирах ли анализирах какво, с кого, защо. Пълна ретроспекция и антагонизъм. Страдах нещо си, но и полагах добра основа в разбирането на Себе си.
В 1ви дом - завърнала се връзка от миналото (мнооого Сатурнова) и раждането на детето ми. Новото ми АЗ на майка.
Оттам насетне е потъване. Докато Сатурн стигна най-ниската в картата точка - 4ти дом. Време на изолация, уединение, изгнание - в чужбина! То си е и по Луната в 12ти де.
Неволно скъсах всичко с всички. Кариерата беше забравена. И за мен забравиха всички.
А колко трудно е да изпълзиш обратно :91:
Щото, когато имаш прекрасно дете, останалите изяви на 5ти дом си мълчат и там Сатурн изисква само пълно оттдаване и служене на нуждите на детето - да е живо и здраво, милото ми!
Таааа, чакам и аз, до седмица-2, Сатурн да ми нагази 6ти дом. Какво ще иска там, моля кажете!
Надявам се, вече странични от домашните задължения.
Кой каза, че ще пие жен-шен ли к'во беше?!
Пие се вино, моля!
Сатурн с чай не се оправя :57: