Между другото съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера в картата ми има ли показания за раздяла с мъжа ми? Като чета колко хора са го преживели по този начин съвпада.... иначе Сатурн ми прави тригон с нат. Юпитер, който е У4.
При мен не - бях бременна с второто дете и получих тежък кръвоизлив с отлепване ....
Иначе при теб е по-сложно, отколкото го описа. Сатурн минава над стелиума - нат.Сатурн, Уран и Венера. Ти ли коментираше за студенина и отчуждение в рожденото семейство. Напоследък - нямам време да вниквам и рпедимно прелитам отгоре, но ако си ти ето - стелиумът работи.
Така, нат.Венера, Уран, Сатурн съвпадат с тр.Сатурн и квадратират заедно ДС, където са Хирон и застава и тр.Марс.
На първо място си разгледай сатурновия възврат. Домофикацията му с точност покрива наталата. Имаш точен квадрат с тр.Хирон на ДС. Темата за взаимоотношенията в семейството - ти и другите е болезнена и изисква решаване. Това е урок, тема за развитие ....
Паралелно във възвратната карта има опозиция тр.Юпитер към на наталния + тр.УРан. Юпуитер ти управялва 4 дом. Така, че пъзелът се нарежда. Ще си поставена пред избор, ще се наложи да вземеш решение или-или и може да е изненадващо, внезапно.
Квадратът на Марс от ДС към 4-домния стелиум ще за дни. Може да имате конфликт с мъжа си. В солара - Слънцата са в 3 сол и нат дом - темата за най-близките около теб и е на дневен ред. В тригон са със сол. ДС и нат.СЛВ. Изборът да бъдеш почтена, да заложиш на ценностите - ще ти бъде подкрепящ. Нодалната ос ще те поставя в ситуации да се учиш да си взаимодействаш с другите. За ингреса на Слънце по прогресии и дирекции в Козирог сме говорили - няма да повтарям. Сатурн е диспозитор на прогр. Слънце.
Ако си си наумила да се разделите с мъжа ти - да, има вероятност - ако ти го решиш. СД ЮЛВ прави точен съвпад с нат.Марс - в последните минути на Везни. СД Марс е пред ингрес в Стрелец. Промяна изглежда предстои. Но тя може и да е в градивен аспект - да се преосмислят взаимоотношенията, да се реформулират. С всеки мъж има проблеми - с един едни, с друг - други. Затова връзката се изгражда, човек прави компромиси, някъде отстъпва, другаде настъпва. Предстои ти съвпад на СД Марс с нат.Слънце до година и половина.
Всичко е в твоите ръце