Сега се сещам, че и при мен това бе един от най–тежките житейски периоди, белязан с битови проблеми вкъщи, безработица, оцеляване под прага на бедността.....Усещането беше за въртене в затворен кръг.....
Точно това ни се случва в къщи от септември 2014 та до сега. И от година и нещо насам не знам какво е това чудо което се случва, но в момента, в който имаме 150-200 лв налични пари, нещо изведнъж става и тези пари отиват за разрешаване на появилия се проблем, а не за крайни нужди за които са били предвидени. Един път не се случи изключение и за съжаление почти винаги ни удря в здравето на животните. Не съм гледала подробно транзитите за деня, в който загубихме и последните пари, единственото което видях на пръв поглед е тр Уран 2-3 градуса преди К8. И понеже стана малко манджа с грозде ако някой иска да гледа други карти ще му дам данните си.
за котката- Меркируй е У8 за нея, транзитен Меркурий водолей в неин 1д квадрат с Меркурий У8 в скорпион
телевизора- просто му е дошъл реда, но като цяло Меркурий е за този вид черна техника, по това време е заточен в риби, на фона на ретро Юпитер У4- нещата вкъщи се развиват бавно, неуредици, проблеми
Akruks, от къде започва първия дом на котката? Тези работи не са ми ясни.
А нещата в дома е така - и финанси и отношения и битови проблеми и изобщо сигурно всички 4-домни проблеми. За Меркурий не бях сигурна дали има значение за телевизора, но явно и той си казва думата. Венера като У2 предположих, че ще са харчове, но тъй като в момента сме под ръба на бедността още не сме харчили за разкрасяване на стените
Но като казваш, че се гледа с по-голям орбис, нищо чудно скоро време да отделим и за това.