All types of fungus fall under Ketu's domain.
Не трябваше да подхващам тази тематика. Между другото по Кету са и глистите, червеите.
А може би малката е наследила психологията от нея на един и същ "страх" да "ходиш", "да стъпиш" някъде. Какво по-нормално от майка да влияе на детето си. Може посоката да е различна и оттам домофикацията.
При опозиция на възли да нямаме нищо общо... едва ли. Но за Кету съм съгласна, какво по-нормално Плутон да ти мине юлв-то и да обостриш вагинални албикалис.
Да споделя и аз в момента Сатурн се движи по моя 4 дом и е на 1 градус от Натален Юпитер на 28 градуса в Стрелец- У4 дом. Някой преживявал ли го е..Сатурн е У5 дом. А точно там на 27 градуса Дирекционна Луна наближава Натален Юпитер ...
Преди месец сатурн ми мина през нат.юпитер У2 (поле на действие 2 дом) в същото време уран У4 направи тригон с нат.юпитер, а тр.юпитер секстил нат.юпитер-трите аспекта бяха едновременно-абсолютно нищо!
Кога поставяме етикет " мухъл" за някой човек?От къде поглеждаме или с какво от картата си, за да го "оценим", почувстваме като такъв ? :-)