На мен ми се е спрял баш на рождения Сатурн - 21.09гр., за 2 или 3 път тази година, в 10 дом, в съвпад с нат. МС
Всички мисли са насочени на тема "работа" (то и не ме е пуснала през последните 2 г.). Има сфера, в която многооо искам да успея и съм впрегнала всичките си сили. За много хора е безумие, за мен е смисъл.
Дадох жертва един зъб - кариес, през лятото.
Косопадът го преодолях с многооо системни грижи (използвах ядкови масла - замислих се сега, че ядките са по Сатурн, май ) и сега ми излиза много нова коса.
И двамата ми родителя имаха проблеми със зъбите, а баща ми и в работата.
ПП.
Аз честно казано не мога да му хвана смисъла на този Сатурн в 10 дом - постоянна стагнация по отношения на работата, до момента . И най-малките пропуски са винаги очевадни, никаква крачка в страни и никаква положителна оценка, когато човек се старае и проявява дисциплина :017:
Какъв му е дарът, ако има такъв, освен някой бял косъм ?
Романтика,а какъв асп.сключва Сатурн в тр.през 10 към Асц.
ако нат.Асц-МС са в квадратура,то тр.Сатурн също е в каре към Асц. и нещата касаещи кариера и постижения стават трудно,бавно ,много труд,оценките,признание мижави,регрес на плановете,околнит ти пречат,потискат развитието тиqда не забравяме и каре към Дсц,те са една ос-т.е нямаш подкрепата на другите,партньорите или трудно я получаваш
но когато тр.Сатурн мине в 11 д,вече секстил към Асц. идва признанието,11 е 2 от 10- може да даде растеж на заплащането от кариера,соц.статус-възход,материализира желаното,за което си си трудил дълго и усърдно
ако нат.Асц.-МС са в секстил по рождение ,то тр.Сатурн дава признание още през 10 дом,ако това са целите ти и ако имаш подкрепата на нат Сатурн по статус,в тригон е към Дсц.-лесно получаваш подкрепата на другите ,партньори,съветници в постигане на целите си
да не забравяме,че Юпитер е в падение в 10 дом,а той дава растеж и развитие,но Марс ексзалтира тук,раздай се на макс,дела,дела и пак дела,не спирай
както и нат.асп.или връзка Сатурн-Юпитер- соц. успех
10 дом освен кариера, соц.статус е и доброто име,което градиш с годините в социума и работата
първо работиш за добро име,после то работи за теб,когато си го изградил