Момичета,
Моля за някакво мнение относно тр. Сатурн през 1 дом?
Не ми е чужда енергията на Сатурн (най-високо издигнатата планета в 10 дом, съвпад с МС в картата при мен), но нещо не успявам да се справя за момента... Чувствам се забила в нищото, разпиляна, уморена, моментно безразличие към всичко/всички и едно неприятно тягостно чувство. Почти постоянно съм сред много хора, а се чувствам ужасно сама.
При предишното преминаване на Сатурн през 1 дом съм била в 1 клас. Труден период, свързвам го с депресията на баба ми (Козирог) как я придружавах да ходи на гробищата по 3 пъти на ден, тъй като не можеше да преодолее смъртта на дядо. Почти постоянния ѝ плач, изхвърлянето на всичките ѝ цветни дрехи, пребоядисването на останалите в черно, отричането ѝ от Бог и желанието ѝ да се самоубие (постоянно бяхме на линия, за да я опазим). Истериите на майка ми - късане на тетрадки и чупене на химикали, и моето писане по цяла нощ, за да бъда перфектната ученичка по нейните разбирания (стелиумна Дева в 9 дом). Няма да забравя, че за една буква съм изписвала по една тетрадка... Най-хубавото като че ли беше, че ходих на аеробика и пиано.
Как да го преработя, че този път да стане по-леко на душата ми?