Права си, akruks, като го видя Сатурн, че приближава някое светило и ми настръхва косата. Оправих си грешката, разбира се, че тригонът е към Луната. С него ми започва Китайската Нова година в понеделник.
В момента най-силно усещам развитие по делата в 10-ти дом. Точно в понеделник е и кулминацията с един семинар, който ще водя. И новолунието ми е в 10-ти дом в благоприятни аспекти с Луната и Плутон.
Последният по-страшен сблъсък със Сатър ми беше при Сатурновото завръщане през 2010, когато не ми разрешиха да се върна от майчинство, защото нямало място за мен в службата, баба ми почина, а тя беше повече от майка за мен, после започнах работа от вкъщи и ми беше меко казано много депресивен период. Натални Слънце и Луна в 11 дом не търпят работа в изолация. Та, затова сега реших да питам пак ли да се настройвам за тежък период. Да си призная малко се разглезих през последните 4 години, особено по време на тригона му със Слънцето нещата се развиваха спрямо моите желания.
Интересно ми е при съвпада с Нептун и активирането на тригона и тао-квадратурата, толкова аспекти накуп, кое влияние най-силно ще се открои.
Пусто при мен Сатурн прави квадрат едновременно със Слънцето и с наталната си позиция. Добре, че ще има поне нещо положително в лицето на Марс, което отчасти да компенсира. Сега като погледнах преди 13 години при същите квадратури съм започнала първата си работа. Ще видим проявленията му този път.
Благодаря ти за насоките, както винаги оптимистични