Юпитер натално ми е в 9 дом Скорпион. В квадрат с Луната, знаков квадрат с асц/дсц. При първата връзка съм била пред юпитеров възврат.
При втората връзка - натално мой партньор е с Юпитер в Козирог на к3, каре Меркурий у8/11 и малко широко каре с Плутон у1.
При започването на връзката при мен Юпитер е бил в 1 дом, има мунданен съвпад на Юпитер и Нептун, който е в тригон с наталните ми Сатурн и Плутон. Сатурн е у12 и класически у1, Плутон е у10.
При него е в 4 дом в секстил със светилата, Луната у9, Слънцето у10, раходящ тригон към Уран у4.
Но той има възврат на нодалната ос, която е в 3/9 дом, но близо до иц/мц. А при мен нодалната ос е на асц/дсц.
В синастрията ни негов Юпитер е точно на мой съвпад Юлв/Лилит на к12. В каре към стелиума ми. Мой Юпитер е в негов 1 дом.
Имаме много опозиционна синастрия - опозиция на слънцата, марсовете и мерковете. Турили сме си по един Плутон за разкош - негов е върху стелиума ми и по-специално върху Меркурий у5/8. Мой е в опозиция със светилата му. И сме се насатурнили достатъчно добре - негов Сатурн е в опозиция с мой у1. А мой Сатурн е в опозиция със светилата му. Неговата нодална ос е на асц/дсц ми. Моята е засегнала Юпитера му.
Но се разбираме, въпреки тази трудна синастрия.
За толкова години заедно и с тези трудни аспекти, всяка вечер всичко лошо от деня, работата, живота, то се изтича някак. Защото все още намираме за какво да се смеем. Вечерите са ми любимото време от ежедневието - когато буквално ме заболява стомах от смях. То всичко с него ми е забавно и весело. И двамата сме много уранични, осмодомни, свободолюбиви. Но и щури. Трябва ни идея за искра, за да се подпалим и да направим някоя щуротия. :012:
Много изпитания сме имали, много. Но хубавите моменти са повече.