Е как към външната среда? Напротив към нас е фокусът нали асц. е лично на свой гръб да поемеш отговорност, за нещата които управлява натално, нещо ни смазва и иска решение, издържливост, от нас идва инициативата, нищо че е сатурн.
Тогава, през 1 дом си спомням, че имах някакви болежки на сърцето-гръб и сърце по знак на асцендента, и на инат ходех да бягам на стадиона в жегата, не много умно. А може и правилно да е-чувствах се по-добре макар и с патрав гръб. Ако сатурн е свиване, забавяне на кръвотока-оттам със срцето, без да е болно, но той в лъв не си е добре този сухар. А, да , имаше и силна посттравма в драма със знак "не" около една любов.
Значи при мен по ъглите ми е бил така суров откъмто дисциплина, но в натала не е ъглов. В четвърти прекоси миналата година, гадно, но ми донесе едно усещане за индивидуална самодостатъчност, дистанциране от емоциите. Отначало беше ужасно, вътрешен студ в домашното на 4 дом, след загуби на близки. Но като мине някоя година време, си давам сметка, че наистина е мъдър, но не и любящ учител.
Ако можех да избягам от час, щях, но няма чалъм със сатурн.