Тоя мръсник не искам да го гледам и на картинка. Мразя знака му ,изписването на името му, но не мога да мълча, когато видя възхвала за името му. Квадратурата към слънцето ми е осезаемо болезнена, все още в 1вият ми дом-физическите клишета при мен проработиха- от два месеца болките в гръбнака и кръста станаха ужасни, вечно съм с травми и постоянно охкам, както преди съм слушала да правят старите хора. На едното слепоочие косъма масово побелява под блондинският бакембард, като си мия зъбите все едно съм в сцена от Роки и ето сега отбелязвам пик без нито милиграм чувство за хумор. Мислех да си назнача смехотерапия, но се почувствах толкова прегазена, че май ще заспя безславно. И докато умувах защо тая ретро сянка на Мерка пак ме мъчи тъй с компютрите, причината, за това да преживявам толкова тежко софтуерни неволи е Сатурн .Само той е способен за нула време да те прегази, изплюе и ти внуши отчаяние ,защото си неспособен, тъп и прочие. Ебаси безнадеждната планета, наистина живея, зa да я унищожа . Дори не мога да пиша изморена съм от чувството за постоянно препъване и пречки.